WELEDA cielená starostlivosť pre zrelú pleť🙌

Nová rada od Weleda

Olej zo semien granátového jablka

Žltý až červenkastého, relatívne hustý olej semien granátového jablka je jeden z aktívnych olejov bohatý na vzácnu kyselinu punikovú (nenasýtená mastná kyselina). Tento cenný rastlinný olej má antioxidačné vlastnosti, ktoré zlepšujú regeneráciu pokožky a je preto považovaný ako vynikajúca prísada do produktov starostlivosti o suchú, starnúcu a namáhanú pokožku.

Maca – podpora pre žiarivú pokožku

Maca pochádza z peruánskych Ánd, kde je po viac ako 3000 rokov pestovaná domorodými národmi ako základná potravina. Rastie iba v nadmorskej výške 3500 až 4500 metrov nad morom, darí sa jej v chudobnejšej pôde, silnom chlade (až -20 stupňov celzia), dobre znáša extrémne slnečné žiarenie a nízku vlhkosť.

Skutočná sila rastliny maca sa nachádza v jej koreni: koreň maca je už dlho považovaný za superpotravinu. Peptidy získané z koreňa maca sú mimoriadne zaujímavé pre použitie v kozmetike. Weleda je jednou z prvých kozmetických značiek, ktorá využíva silu maca peptidov v produktoch určených na starostlivosť o pleť.

Peptidy z organického koreňa maca

Proteíny zo sušeného a drveného koreňa maca sa biotechnologickým procesom pretvárajú na vysoko účinné peptidy, ktoré rozvíjajú svoje účinky v spevňujúcom rade starostlivosti o pleť. Pomáhajú redukovať vrásky, zlepšujú elasticitu pokožky a zintenzívňujú jej prirodzený jas. Jedinečná sila maca peptidov spočíva v ich prirodzenom pôvode: peptidy používané spoločnosťou Weleda pochádzajú z organických koreňov maca z Peru. Získavanie tejto suroviny je zastrešené certifikátom UEBT. To znamená, že biologická rozmanitosť je zachovaná a využívaná udržateľným spôsobom a že takisto so všetkými partnermi v dodávateľskom reťazci je zaobchádzané spravodlivo a sú im vyplácané spravodlivé odmeny.

Extrakt z olivových listov

Extrakt z olivových listov sa vyznačuje najmä polyfenolmi, ktoré obsahuje. Preto výťažky z olivových listov vykazujú na pokožku antioxidačné a pokožku upokojujúce vlastnosti.

Spevňujúci denný krém s Granátovým jablkom a Maca-Peptidmi

Spevňuje pleť a redukuje vrásky. Pre prirodzene rozžiarenú pokožku.

Rýchlo sa vstrebávajúce zloženie s ochranou proti modrému svetlu pokožku spevňuje a dodáva jej rozjasnený vzhľad. Organický olej z granátového jablka a Maca-Peptidy posilňujú regeneračnú schopnosť pokožky a redukujú drobné linky a vrásky. Pokožka je vyživená a pružnejšia.

Spevňujúci denný krém s olejom z Granátových semienok s Maca-peptidmi pleť regeneruje, hydratuje, viditeľne vyhladzuje vrásky a dodáva potrebnú dávku antioxidantov. Denný krém sa veľmi rýchlo vstrebáva bez pocitu mastnoty a je vhodný na použitie pre všetky typy pleti.

Výhody

  • Spevňuje pleť a redukuje vrásky
  • Pomáha pleť chrániť pred modrým svetlom
  • Pre prirodzene rozžiarenú pokožku
  • Dlhotrvajúca výživa

Spevňujúci očný krém s Granátovým jablkom a Maca-Peptidmi

Redukuje vrásky a viditeľne spevňuje pokožku okolo očí.

Neparfumovaný krém je špeciálne vyvinutý pre citlivú pokožku očného okolia.

Organický olej z Granátového jablka a Maca-Peptidy aktivujú regeneráciu pokožky a viditeľne zjemňujú vrásky.  Krém má zosvetľujúci efekt na kruhy pod očami vďaka výťažkom zo zeleného čaju a kofeínu. Tieto cenné ingrediencie tiež viditeľne regulujú opuchy.

Výhody

  • Redukuje vrásky a viditeľne spevňuje pokožku okolo očí
  • Zmierňuje tmavé kruhy pod očami a opuchy

Peptidy z organického Maca koreňa pomáhajú zjemniť vrásky, podporujú regeneračné procesy pokožky a posilňujú zdravý jas pleti. Granátové jablko je jedným z najsilnejších prírodných antioxidantov – intenzívne podporuje regeneráciu pokožky.

Spevňujúci nočný krém s Granátovým jablkom a Maca-Peptidmi

Spevňuje pleť a zjemňuje vrásky,

Peptidy z organického Maca koreňa pomáhajú zjemniť vrásky, podporujú regeneračné procesy pokožky a posilňujú zdravý jas pleti. Granátové jablko je jedným z najsilnejších prírodných antioxidantov – intenzívne podporuje regeneráciu pokožky.

Regeneračné zloženie pre pevnejšiu pleť, ktorá vyzerá oddýchnutá a rozžiarená. Organický olej z granátového jablka a Maca-Peptidy pleť aktívne regenerujú počas noci. Pokožka je hydratovaná a pružnejšia.

Výhody

  • Spevňuje pleť a zjemňuje vrásky
  • Aktivuje regeneráciu pokožky
  • Intenzívne vyživuje
  • Posilňuje obranyschopnosť pokožky

Spevňujúce sérum s Granátovým jablkom a Maca-Peptidmi

Redukuje vrásky a viditeľne spevňuje pleť.

Peptidy z organického Maca koreňa pomáhajú zjemniť vrásky, podporujú regeneračné procesy pokožky a posilňujú zdravý jas pleti. Granátové jablko je jedným z najsilnejších prírodných antioxidantov – intenzívne podporuje regeneráciu pokožky.

Spevňujúce sérum s rýchlym a viditeľným účinkom pre rozžiarenú a hydratovanú pleť. Sérum je bohaté na olej z Granátového jablka, peptidy z koreňa Maca, extrakt z prosa a Beta-glukány. Vďaka tejto silnej anti-age kombinácii viditeľne bojuje s predčasným starnutím a pomáha rozjasniť pleť.

Výhody

  • Redukuje vrásky a viditeľne spevňuje pleť
  • Pleť je okamžite jemnejšia a hydratovaná
  • Dermatologicky testované. Nekomedogénne.